Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jitex BK F19 Elit

Följ

F19 Elit

Följ oss för uppdateringar
Följ
Jitex BK
Fotboll
F19 Elit

Match

Jitex U

1 - 2
Frejaplan - Konstgräs
23 mars 2016
20:00

Sävedalens IF DamJun

Referat

Referat: Jitex U - Sävedalens IF DamJun

Första 15 min är vi stressade och kommer inte ur våra positioner långt bak på egen planhalva. Sävedalen kan två gånger om lite för enkelt ta hand om bollen högt upp i banan och avsluta med skott som går i mål, det har vi inte riktigt råd med.
Men vi jobbar oss in i matchen, börjar hitta passningsvägarna frammåt och kommer runt på kanterna. Två fina skott från höger position som går alldeles utanför stolpen. Sista 20 minutrarna av först halvlek gör vi väldigt bra och den avslutningen ger trots underläget en bra känsla i halvlek.
I andra fortsätter vi spela boll men Sävedalen är duktiga och ger oss inte mycket tid i uppspelsfasen. Även i andra halvlek kommer vi runt på kanterna och kan skapa ett par bra inlägg. Efter ca halva halvleken frispelar vi en forward som kommer fri, går innåt förbi en tillbakarusande back och kan placera in reduceringen. Men närmare än så kommer vi inte trots ett fint inlägg i slutet som kunde gett oss kvitteringen. Sista 10 min är det trötta tjejer och mest kamp på planen, helgens cup satt nog fortfarande kvar i benen.
Totalt sett en jämn och bra match med både bra spel och kamp. Bortsett från de första 15 min är vi absolut nöjda med insatsen och vi borde kunnat få med oss ett oavgjort resultat sett till chanserna i matchen. Bra spelat tjejer!